A Hahn Ügyvédi Iroda a gazdasági élet szereplői számára nyújtja jogi szolgáltatásait és kínál átfogó megoldásokat különböző üzleti ötletek megvalósításához.

 

 Fiatal, dinamikus, a nemzetközi gazdasági életben tapasztalatot szerzett csapatunk célja, hogy széleskörű tanácsadást nyújtsunk a vállalkozások számára, és ügyfeleink számára mindig a legoptimálisabb üzleti megoldást, a felmerülő kérdésekre és problémákra a legmegfelelőbb válaszokat tudjuk felkínálni.

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolat biztosítását ügyfeleink részére annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat mindig igényre szabottan, ügyfeleink egyéni elvárásaihoz igazítva nyújthassuk. Ügyfeleinkkel a személyes és folyamatos kapcsolat fenntartására törekszünk.

Munkánk során mindig szélesebb, nemzetközi gazdasági környezetben gondolkodunk és igyekszünk figyelembe venni az ügyfeleinket érintő nemzetközi trendek alakulását és az európai uniós szabályozást és gyakorlatot is.

Budapesti mellett bécsi irodánkban az osztrák joggal kapcsolatban is teljes körű jogi tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek magyar, német és angol nyelven.

iroda

impresszum